Schilderen op Nummers, ook bekend als Paint by Numbers, Schilderen volgens nummer en Nummertjes schilderen) is een techniek waarbij een schilderij wordt gemaakt aan de hand van een canvas met vakken waar nummers in staan. Deze nummers horen bij een kleur waarmee de vakken moeten worden ingekleurd. Hiermee is het voor iedereen mogelijk om een prachtig schilderij te maken, en je creativiteit te ontwikkelen.

Alles wat je nodig hebt
Wanneer je bij ons een Schilderen op Nummers bestelt worden alle spullen die je nodig hebt meegeleverd, het canvas, alle benodigde verf en drie verschillende penselen.

Heb je nog niet eerder met Schilderen op Nummers gewerkt? Lees dan ook onze tips & tricks!

1. Zet alle spullen klaar.

Zorg dat alle spullen in het pakket klaar staan om te gebruiken. Organiseer de verf, en leg het canvas op een vlak oppervlak, of bevestig het aan een muur, ezel of doek met de meegeleverde klemmen.

2. Kies een nummer.

Om ervoor te zorgen dat je geen verf te kort komt, adviseren wij om per nummer te werken. Kies één nummer en vul alle bijbehorende vakken op het canvas alvorens verder te gaan met het volgende nummer.

3. Werk alle nummers af.

Als je een nummer klaar hebt kies je een nieuw nummer om aan te werken. Dit doe je tot je alle nummers hebt afgewerkt.

4. Klaar!

Wanneer je alle nummers hebt afgewerkt is je schilderij klaar! Leun achterover en bewonder het eindresultaat. Vergeet niet om het resultaat met ons te delen op onze social media!